Με Ολαϊτάν και Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός με Τύρναβο

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 16:26
UPD:16:31
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ενεργός γίνεται εκ νέου ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς που απουσίασε για περίπου ένα μήνα και ο οποίος επίσης είναι μεταξύ των 18 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν για τη Θεσσαλία (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η συμμετοχή του Μάικλ Ολαϊτάν σε αποστολή του Ολυμπιακού, για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Μάρτιο και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ήταν η είδηση της ημέρας στην πειραϊκή ομάδα.

Ο νεαρός επιθετικός είναι μεταξύ των ποδοσφαιριστών που επέλεξε ο Βίτορ Περέιρα για να συγκροτήσουν την αποστολή των «ερυθρόλευκων» για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Τύρναβο, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ταυτόχρονα, ενεργός γίνεται εκ νέου ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς που απουσίασε για περίπου ένα μήνα και ο οποίος επίσης είναι μεταξύ των 18 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν για τη Θεσσαλία.

Ο Περέιρα άφησε εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς παίκτες για να τους ξεκουράσει, ενώ την αποστολή συγκροτούν οι: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Πελέ, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σάλιακας, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Βατουσιάδης, Ιμπραΐμ, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Ολαϊτάν, Μπενίτες, Σιόβας, Γκαζαριάν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις