Η ελληνική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ανοίγει την αυλαία των Αγώνων

Τρίτη, 10 Αυγούστου 2004 17:42
A- A A+

Με τον αγώνα της ελληνικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου με εκείνη των ΗΠΑ στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου (18:00) ανοίγει αύριο η αυλαία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, δύο ημέρες πριν από την επίσημη έναρξή τους.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ξανθης Κωνσταντινίδου «πέφτει στα βαθιά» από την πρώτη μέρα των Αγώνων, αντιμετωπίζοντας την πανίσχυρη ομάδα των ΗΠΑ.

Η προετοιμασία της ελληνικής γυναικείας ομάδας ολοκληρώθηκε με τη σημερινή, πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του ΟΦΗ. Το ευχάριστο για την κ. Κωνσταντινίδου είναι ότι δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή της.

Οι 18 παίκτριες που έχουν δηλωθεί για τους Αγώνες είναι οι: Γιατράκη, Λαγουμτζή, Σμιθ, Στρατάκη, Μιχαηλίδου, Κατσαΐτη, Παντελειάδου, Λοσένο, Καβαδά, Καλύβα, Μπένσον, Μόσχου, Πουρίδου, Σουπιάδου, Τεφάνη, Χατζηγιαννίδου, Παπαδοπούλου και Λαζάρου.

Αύριο επίσης, οι 550 κωπηλάτες και κωπηλάτριες που θα αγωνιστούν στον Σχοινιά, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το σύστημα εκκίνησης. Η πρώτη εκκίνηση της κωπηλατικής ρεγκάτας, η οποία μάλιστα θα είναι και η πρώτη από όλα τα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων αμέσως μετά την Τελετή Έναρξης, θα δοθεί στις 08:30 το πρωί του Σαββάτου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις