Από 15/9 - 4/10 οι εξετάσεις ομογενών για ΑΕΙ, ΤΕΙ

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2004 16:01
UPD:16:02
A- A A+

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2004 αρχίζουν οι ειδικές εισαγωγικές εξετάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση των υποψηφίων που υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες των τέκνων Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό.

Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 4 Οκτωβρίου 2004.

Πέρας προσέλευσης των υποψηφίων στις αίθουσες ορίζεται για όλα τα μαθήματα, 15.30 μ.μ. εκτός των μαθημάτων του Ελεύθερου Σχεδίου και του Γραμμικού Σχεδίου για τα οποία ορίζεται ως πέρας προσέλευσης η 13.30 μ.μ.

O τόπος και το αναλυτικό πρόγραμμα υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για επιλογή στα τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α) θα γνωστοποιηθεί στους υποψηφίους από τα Γραφεία Φυσικής Αγωγής Β’ Αθήνας (Γούναρη 60- Αγία Παρασκευή - Αθήνα ) και Ανατ. Θεσ/νίκης (Σαπφούς 44 - Θεσσαλονίκη), αντίστοιχα.

Οι υποψήφιοι για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. κατά την προσέλευσή τους, στις επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας (από 22-9-2004 μέχρι και 30-9-2004), θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με το δελτίο εξεταζομένου, αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, δύο μικρές φωτογραφίες, ακτινογραφία θώρακα, καρδιογράφημα και βεβαίωση οπτικής οξύτητας από νοσηλευτικό ίδρυμα του δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ.

Οι εξετάσεις στο μάθημα Γενικής Παιδείας, στα μαθήματα κατεύθυνσης και στα ειδικά μαθήματα εκτός από τα ειδικά μαθήματα «ΑΡΜΟΝΙΑ» και «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» θα διενεργηθούν σε δύο εξεταστικά κέντρα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Πειραματικό Γυμνάσιο και Πειραματικό Ενιαίο Λύκειο της Βαρβακείου Σχολής ( Μουσών και Παπαδιαμάντη - Π.Ψυχικό ) και 31ο Ενιαίο Λύκειο Θεσσαλονίκης (Αναξιμάνδρου 79 -Θεσσαλονίκη).

Οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα «ΑΡΜΟΝΙΑ» και «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» θα διενεργηθούν για όλους τους υποψήφιους στο εξεταστικό κέντρο του Πειραματικού Γυμνασίου και Πειραματικού Ενιαίου Λυκείου της Βαρβακείου Σχολής.

Κατ' εξαίρεση μπορούν να εξετασθούν στην Αθήνα και στα άλλα ειδικά μαθήματα οι υποψήφιοι που εκτός των ανωτέρω μουσικών μαθημάτων δήλωσαν ότι επιθυμούν να εξεταστούν και σε άλλα ειδικά μαθήματα (σχέδια-ξένες γλώσσες).

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή