Στην αύξηση του πριμ για τον Ότο Ρεχάγκελ συμφώνησε ο Γ. Ορφανός

Γκαγκάτσης: Το θέμα του πριμ έχει λυθεί
Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2004 18:01
A- A A+

Με την πρόταση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Λιάνη για αύξηση του πριμ προς τον προπονητή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Ότο Ρεχάγκελ και το βοηθό του Γιάννη Τοπαλίδη για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου από την Εθνική Ελλάδας, συμφώνησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός.

Έτσι, στον προπονητή και στο βοηθό προπονητή της Εθνικής θα καταβληθεί αντίστοιχα ποσοστό 100% και 50% (από 50% και 25% αντίστοιχα) από το ποσό επιβράβευσης που αντιστοιχεί σε κάθε ποδοσφαιριστή. Με βάση την τροπολογία, το συνολικό ποσό που θα καταβάλει το Δημόσιο στους ποδοσφαιριστές είναι τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Σε δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό Flash, ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε ότι το θέμα του πριμ έχει λυθεί. «Οι παίκτες δεν σκέφτονται όταν μπαίνουν στο γήπεδο τέτοια θέματα, αλλά μόνο το πως θα νικήσουν. Δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο από το πως θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη. Μην τους υποβαθμίζουμε τόσο πολύ τους παίκτες. Αν πήγαινε το πλασέ του Γιαννακόπουλου στα δίχτυα θα λέγαμε λοιπόν ότι δεν τους επηρέασε τελικά το θέμα του πριμ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γκαγκάτσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις