Χάμιλτον: «Ήταν δύσκολα, αλλά τα καταφέραμε»

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 11:48
UPD:16:42
REUTERS/DAVID GRAY

Μήνυμα υποστήριξης προς τον Μίκαελ Σουμάχερ διακρίνεται στο μονοθέσιο του Λιούις Χάμιλτον στα δοκιμαστικά του πρώτου γκραν πρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

A- A A+

Οι συνθήκες στην πίστα του «Άπτον Παρκ» δεν ήταν οι καλύτερες (βροχερός καιρός), παρ΄ όλα αυτά ο Λιούις Χάμιλτον είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος μετά την pole position που κατάκτησε.

Για 32η φορά στην καριέρα του ο Βρετανός πιλότος της Mercedes θα εκκινήσει από την πρώτη θέση κι έχει τον πρώτο λόγο στο αυριανό πρώτο γκραν πρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

«Η βροχή μας δυσκόλεψε όλους παρά πολύ, αλλά η ομάδα έκανε φοβερή δουλειά κι αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα. Τα νέα μονοθέσια είναι δύσκολο να ανταποκριθούν σωστά σε τέτοιες συνθήκες. Τόσο για μένα, όσο και για το Νίκο Ρόσμπεργκ όλα πήγαν πολύ καλά και βρεθήκαμε στις πρώτες θέσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια και στο Ρικιάρντο, που στο πρώτο του γκραν πρι με τη Red Bull 'έκανε το δεύτερο καλύτερο χρόνο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Λιούις Χάμιλτον.

Για την τακτική που ακολούθησε η ομάδα του με τα ελαστικά ανέφερε: «Αποφασίσαμε να μη ρισκάρουμε και τελικά δικαιωθήκαμε, διότι είναι  δύσκολο να ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο σημείο για να πας από τη μέση γόμα στα βρόχινα ελαστικά. Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες κι ελπίζω στον αγώνα να είναι καλύτερα τα πράγματα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις