«Αέρα» τριών βαθμών η Μπαρτσελόνα από την Ατλέτικο

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 23:49
UPD:23:57
REUTERS/ALBERT GEA

Η αντίδραση του Νταβίντ Βίγια μετά την ισοπαλία της Ατλέτικο Μαδρίτης

A- A A+

Διαφορά τριών βαθμών από την Ατλέτικο Μαδρίτης απέκτησε η Μπαρτσελόνα, μετά την ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οι Καταλανοί πέρασαν εύκολα από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» με το επιβλητικό 4-1 επί της Μπέτις κι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τη γκέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Βιγιαρεάλ (1-1) στο «Μαδριγάλ». 

Η πρώτη ισοπαλία των «ροχιμπλάνκος» στο πρωτάθλημα προήλθε από δύο αυτογκόλ. Με αυτό του Μάριο στο 2ο λεπτό η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προηγήθηκε 1-0, αλλά στο 79΄ ο Χουανφράν σκόραρε εις βάρος της Ατλέτικο και το ματς έληξε ισόπαλο.

REUTERS/MARCELO DEL POZO

Ο Πέδρο πανηγυρίζει το 2ο γκολ της Μπαρτσελόνα

 

Το «δώρο» από το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν άφησε ανεκμετάλλευτο η Μπαρτσελόνα. Με γκολ των Νεϊμάρ (35΄), Πέδρο (37΄) και Φάμπρεγας (63΄, 79΄) η ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο πέρασε εύκολο βράδυ στην Ανδαλουσία επί της Μπέτις (4-0) και με την 12η νίκη σε 13 ματς έφτασε στους 37 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τους Μαδριλένους. Το «γκολ της τιμής» για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Χόρχε Μολίνα με πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Νέα «αυτοκτονία» για τη Βαλένθια, που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Βαγιαδολίδ στο «Μεστάγια». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές (9΄ Γκέρα, 50΄ Γκαρσία), αλλά οι «νυχτερίδες» απάντησαν με τους Παμπόν (30΄) και Φεγκουλί (76΄).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις