Μ. Κυπριακού: Χαμηλά τα επίπεδα διοξίνης σε ελληνικά τρόφιμα

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2004 19:02
A- A A+

Δεν υπάρχουν υψηλά επίπεδα διοξίνης, φουρανίων και συναφών προς τη διοξίνη ουσιών, σε τρόφιμα ελληνικής προέλευσης, βεβαιώνει ο αρμόδιος επίτροπος για θέματα δημόσιας υγείας Μάρκος Κυπριανού τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντώνη Τρακατέλλη.

Ο ευρωβουλευτής υπέβαλε τη σχετική ερώτηση, ζητώντας την ταχεία και αποτελεσματική αντιμετώπιση διατροφικών κρίσεων, με αφορμή τα κρούσματα μόλυνσης με διοξίνες σε τρόφιμα και ζωοτροφές στην Ολλανδία, το Βέλγιο και τη Γερμανία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή