Ιταλία: Επέλαση της Ρόμα στο καμπιονάτο

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 18:30
UPD:18:38
REUTERS/STEFANO RELLANDINI

Οι παίκτες της Ρόμα πανηγυρίζουν το γκολ του Λιάιτς στον αγώνα με τη Λάτσιο για την 4η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

A- A A+

Η Ρόμα ήταν η θριαμβεύτρια στο clasico της «αιώνιας πόλης», καθώς νίκησε με 2-0 τη Λάτσιο στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος και παρέμεινε στην κορυφή του καμπιονάτο, καθώς μέχρι τώρα μετρά μόνο νίκες.

Το σκορ στο «Ολίμπικο» άνοιξε ο Μπαλτζαρέτι στο 63ο λεπτό, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις με πέναλτι ο Λιάιτς, κι ενώ η Λάτσιο έπαιζε με 10 παίκτες από το 80΄ λόγω της αποβολής του Ντίας. Ο Τοροσίδης για άλλο ένα παιχνίδι έμεινε στον πάγκο των «τζιαλορόσι».

Η Γιουβέντους αν και γηπεδούχος δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στην καλοστημένη και αξιόμαχη Βερόνα (βασικός ο Βαγγέλης Μόρας), που προηγήθηκε στο 36΄ με τον Κατσατόρε αλλά δέχθηκε δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου (40΄ Τέβες, 45΄ Γιορέντε) και υπέκυψε.

Από κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και η Φιορεντίνα του Βιντσέντζο Μοντέλα, που νίκησε στο Μπέγκαμο την Αταλάντα με 2-0 (41΄ Φερνάντες, 69΄ Ρόσι), ενώ η Τορίνο πήρε σπουδαία διπλό στο «Νταλ Άρα» από την Μπολόνια (βασικός ο Κονέ, στον πάγκο ο Χριστοδουλόπουλος) με 2-1 (2΄ Ντ΄Αμπρόζιο, 45΄+πεν. Τσέρτσι - 29΄ Νατάλι) και η Κατάνια αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 της Πάρμα, με τον Ταχτσίδη να μένει στον πάγκο. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις