Βόλεϊ: Τελευταίο «αντίο» στο Νίκο Σαμαρά

Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2013 18:47

A- A A+

Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες αθλητές «έφυγε» πρόωρα στα 42 χρόνια του, εξαιτίας ενός ανευρύσματος στον εγκέφαλο. Η σορός του Σαμαρά έφτασε στη Λήμνο λίγο μετά τις 13:00 με ειδική πτήση C-130, που μετέφερε το φέρετρο σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη σημαία. Μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία, η τελευταία πράξη του δράματος παίχθηκε στο κοιμητήριο που υποδέχθηκε τον «αετό» του ελληνικού βόλεϊ.

Το φέρετρο μετέφεραν οι συμπαίκτες του στην Ορεστιάδα Τσακιρόπουλος, Μποζίδης, Παπάζογλου, Κεμανετζής, Βλασακίδης, Γραμματικόπουλος και Μοσχοφίδης, άπαντες παρόντες για τιμήσουν το εξέχον μέλος μιας παρέας φίλων, που είχε αμφισβητήσει την κυριαρχία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παρόντες επίσης και οι Γκιούρδας, Κράβαρικ, Μουστακίδης, Χατζηαντωνίου, η γ.γ.Α. Κούλα Γιαννακίδου, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, Βαρβάρα Λάγιου, Παναγιώτης Σιδέρης και άλλοι πολλοί, φίλοι, γνωστοί και κάτοικοι από ολόκληρο το νησί, που θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής σε έναν αξέχαστο αθλητή και άνθρωπο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις