Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του Ιωάννη Σκολαρίκου

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2002 19:01
A- A A+

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του Ιωάννη Σκολαρίκου 53 ετών, που έγινε στις 5 Φεβρουαρίου του 2001 στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Απολλωδώρου στο Παλαιό Φάληρο Αττικής.

Δράστης είναι ο Ιωάννης Μυλωνάς 35 ετών τοξικομανής κάτοικος Παλαιού Φαλήρου και πρόσφατα κάτοικος του χωριού Πτερούντα Μυτιλήνης, ο οποίος αναγνωρίστηκε από αυτόπτη μάρτυρα της σκηνής του εγκλήματος.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία με πρόθεση, ληστεία, πράξη που εκτελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα εναντίον προσώπου και για διακεκριμένη κλοπή από πρόσωπο που διαπράττει κλοπές κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Ο Μυλωνάς συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στη Μυτιλήνη και θα προσαχθεί με τη σε βάρος του δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα της δολοφονίας ο Σκολαρίκος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του αφήνοντας τα κλειδιά στη μηχανή για να πάει σε διπλανό περίπτερο. Επιστρέφοντας είδε το δράστη να θέτει το αυτοκίνητό του σε κίνηση. Τον κατεδίωξε με αποτέλεσμα να δεχθεί αλλεπάλληλους πυροβολισμούς και να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο, όπου δύο ημέρες αργότερα υπέκυψε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή