ΕΠΟ: Τοποθετήθηκαν νέοι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012 15:48
UPD:16:04

A- A A+

Αμφότεροι συνταξιούχοι ανώτεροι δικαστικοί καλούνται να καλύψουν το κενό, που άφησε η απομάκρυνση των Ανδρέα Φάκου και Μανώλη Αντωνακάκη από τις ανώτερες θέσεις.

Ο κ. Πετρόπουλος είναι ηλικίας 65 ετών και άσκησε καθήκοντα δικαστικού λειτουργού από το 1977 μέχρι και το 2011. Συνταξιοδοτήθηκε με τον βαθμό του Γενικού Επιτρόπου της Επικρατείας των Τακτικών Διαιτητικών Δικαστηρίων, ο οποίος είναι ομοιόβαθμος βαθμός του προέδρου και του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, εγνωσμένης αξίας και κύρους στον δικαστικό χώρο, ενώ είναι πτυχιούχος του τμήματος Νομικής της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Ο κ. Καρράς, ετών 71, συνταξιοδοτήθηκε με τον βαθμό του Επιτίμου Προέδρου Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων. Είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και του τμήματος Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ασκησε τα καθήκοντά του από το 1975 έως το 2008.

Επίσης στη συνεδρίαση του διοικητικού συνεδρίου της ομοσπονδίας, που συνεκλήθη την Πέμπτη, αποφασίστηκε ομόφωνα η παράταση της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου έως τις 13-2-2012, αποκλειστικά για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Ακόμα, οριστικοποιήθηκε το σχέδιο που θα κατατεθεί προς τις Σούπερ Λίγκα και Football League αναφορικά με την αδειοδότηση όσων συλλόγων εξασφαλίσουν την άνοδο από τη δεύτερη Ένωση στην πρώτη μετά το τέλος των πρωταθλημάτων.

Τέλος, συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του υπό εισαγωγή για ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής, νέου αθλητικού νομοσχεδίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις