Τα βρήκαν ΕΠΟ - Πολιτεία

Τρίτη, 06 Μαρτίου 2012 17:37

Ο ΓΓ Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής συναντήθηκε με το προεδρείο της ΕΠΟ στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

A- A A+

Σε αυτή αποφασίσθηκε να διατηρηθεί ο ελεγκτικός ρόλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στο θέμα των πιστοποιητικών των ΠΑΕ, αλλά η ΕΠΟ θα είναι εκείνη που θα επιβάλει τις ποινές, σε περίπτωση που ο φάκελος κάποιας ομάδας δεν είναι πλήρης.

Ενδεικτική του καλού κλίματος, που επικράτησε, ήταν η δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πολάβιου, ο οποίος τόνισε, ότι βρέθηκε «λύση που ικανοποιεί και τα δύο μέρη χωρίς να χρειαστεί παρέμβαση FIFA».

Σ. Πιλάβιος: Bρήκαμε λύση που ικανοποιεί και τα δύο μέρη

Σ. Πιλάβιος: Bρήκαμε λύση που ικανοποιεί και τα δύο μέρη

«Για τα θέματα αυτοδιοίκητου ομονοεί η Πολιτεία και το ποδόσφαιρο. Πρέπει να εντείνονται οι έλεγχοι και να είναι σωστοί. Αυτό κάνουμε. Η ΕΠΟ θα επιβάλει τις ποινές από εδώ και στο εξής. Αυτό είναι το θέμα μας», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας.

«Μετά από πολύμηνο διάλογο καταλήξαμε σε οριστικά συμπεράσματα. Όλοι θέλουμε επαγγελματικό αθλητισμό με όρους νομιμότητας και μακριά από φαινόμενα που ταλάνισαν στο σύνολό του τον επαγγελματικό αθλητισμό με ευθύνη και του κράτους.

Π. Μπιτσαξής: Όλοι θέλουμε επαγγελματικό αθλητισμό με όρους νομιμότητας

Π. Μπιτσαξής: Όλοι θέλουμε επαγγελματικό αθλητισμό με όρους νομιμότητας

Η ΕΠΟ μας παρουσίασε ένα σύστημα ποινών ικανοποιητικό. Η ΕΕΑ είναι και θα παραμείνει ο βασικός ελεγκτικός μηχανισμός του κράτους. Ισχύουν όλα όσα είπε ο κ. Γερουλάνος στη βουλή κατά την παρουσίαση του νομοσχεδίου, αλλά και οι εισηγητές των κομμάτων», σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Μπιτσαξής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις