Δύο νεκροί σε δυστύχημα με ασθενοφόρο στο Ηράκλειο

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 09:57
UPD:16:08

A- A A+

Τραγικό δυστύχημα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σημειώθηκε λίγο πριν τις 9.00 το πρωί, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

Νεκροί είναι ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Δημήτρης Βουρβαχάκης και ο διασώστης και εκπρόσωπος των εργαζομένων Βαγγέλης Κελαράκης.

Όπως έγινε γνωστό, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εξετράπη της πορείας του και ανετράπη για να συγκρουστεί στη συνέχεια με ΙΧ. Ακολούθησαν τρεις εκρήξεις από φιάλες οξυγόνου που υπήρχαν μέσα στο ασθενοφόρο.

Στο τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του ασθενοφόρου, 49 ετών, επίσης διασώστης του ΕΚΑΒ, και δύο γυναίκες που επέβαιναν στο ΙΧ με το οποίο συγκρούστηκε το ασθενοφόρο, ηλικίας 32 και 26 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ασθενοφόρο επέστρεφε από το Ρέθυμνο όπου ο διευθυντής και ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ είχαν πάρει μέρος σε εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις πρώτες βοήθειες.

Εντολή για τη διερεύνηση των αιτιών του τροχαίου δυστυχήματος έδωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2263201 .

Η κηδεία του Δημήτρη Βουρβαχάκη θα γίνει αύριο, Πέμπτη, στις 12.00 στον Πετρέ Ρεθύμνου. Το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του Βαγγέλη Κελαράκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή