Εξάρθρωση κυκλώματος σωματεμπορίας γυναικών

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011 16:11
A- A A+

Στην εξάρθρωση τριμελούς ομάδας σωματεμπορίας γυναικών προχώρησε η Αστυνομία στη Χαλκίδα.

Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που ενήργησαν αστυνομικοί την Πέμπτη το πρωί σε διαμέρισμα στην πόλη της Χαλκίδας, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω 28 χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Αλβανίας, να κατακρατεί παράνομα με τη χρήση βίας, την απειλή όπλου και άλλων εκβιαστικών μέσων, κατ’ εντολή 31 χρονου ομοεθνού της, ο οποίος κατείχε ηγετικό ρόλο στην οργάνωση, 28χρονη υπήκοο Ρουμανίας, την οποία χωρίς τη θέλησή της, εξέδιδαν από κοινού κυρίως σε αλλοδαπούς υπηκόους Πακιστάν, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος.

Η 28χρονη υπήκοος Ρουμανίας, από την οποία οι δράστες είχαν αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο, είχε παραχωρηθεί στους παραπάνω αλλοδαπούς, προ εβδομάδας περίπου από το τρίτο μέλος της οργάνωσης, επίσης υπήκοο Αλβανίας, έναντι του χρηματικού ποσού των 5.000 ευρώ, αποκλειστικά για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Η 28χρονη υπήκοος Αλβανίας, θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Αναζητούνται για να συλληφθούν και τα άλλα δύο μέλη της οργάνωσης, ενώ στην 28χρονη υπήκοο Ρουμανίας θα παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια από τους αρμόδιους για την περίπτωση κρατικούς φορείς.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή