Αδαμίδης: Το κύπελλο δεν ξεπλένει την ντροπή

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011 13:24
UPD:13:27
A- A A+

Έξαλλος ήταν ο Σταύρος Αδαμίδης στη συνάντηση που είχε με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο προπονητικό των Σπάτων το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ τους μίλησε με τα πλέον σκληρά λόγια, ενώ τους προανήγγειλε και την επιβολή αυστηρού προστίμου για τη συντριβή που υπέστησαν από τον Ολυμπιακό.

«Καταφέραμε να κάνετε να γραφτούμε με μαύρα γράμματα στην ιστορία της ομάδας. Η ήττα από τον Ολυμπιακό, όπως ήρθε, ήταν τεράστια ντροπή», τόνισε ο Στ. Αδαμίδης.

«Καταφέραμε να κάνετε να γραφτούμε με μαύρα γράμματα στην ιστορία της ομάδας. Η ήττα από τον Ολυμπιακό, όπως ήρθε, ήταν τεράστια ντροπή. Ακόμα και η κατάκτηση του Κυπέλλου δεν φτάνει ίσως για να την ξεπλύνει. Αν δεν ήμουν πρόεδρος, τότε θα σας περίμενα και εγώ με τους οπαδούς. Επί τέσσερις ώρες προσπαθούσα να τους εξηγήσω τα ανεξήγητα. Εγώ ανέλαβα ως πρόεδρος το μερίδιο των ευθυνών μου και καλώ να κάνετε και εσείς το ίδιο», τους τόνισε σε πολύ υψηλούς τόνους.

«Τις επόμενες ώρες θα σας ανακοινωθεί το πρόστιμο που θα σας επιβληθεί. Περιμένω να μη χάσετε άλλο ματς μέχρι το τέλος της σεζόν και να κατακτήσουμε το Κύπελλο», πρόσθεσε.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε: «Ο καθένας έχει γνώση των ευθυνών του. Οπωσδήποτε πρέπει να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να τερματίσουμε πρώτοι στα play off».

Από τη μεριά των ποδοσφαιριστών ο Σανέλ Γιάχιτς υποστήριξε πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένοι με αυτό που έγινε και υποσχέθηκε πως θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας στη συνέχεια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις