Ατρόμητος: Σκέψεις Σπανού για αποχώρηση

Δευτέρα, 02 Μαΐου 2011 13:32

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ των δυτικών προαστίων με δηλώσεις του υποστήριξε πως δεν έχει πάρει ακόμα καμία τέτοια απόφαση, αλλά τη σκέφτεται πολύ σοβαρά.

A- A A+

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου εξετάζει πολύ σοβαρά ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, μετά τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ των δυτικών προαστίων με δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό Sentra FM 103,3 υποστήριξε πως δεν έχει πάρει ακόμα καμία τέτοια απόφαση, αλλά τη σκέφτεται πολύ σοβαρά.

«Είμαι απογοητευμένος και προβληματισμένος, γιατί αυτό το ποδόσφαιρο που είδαμε το Σάββατο δεν με εκφράζει. Δεν παίρνω αποφάσεις εν θερμώ, αλλά πραγματικά έχω προβληματιστεί», τόνισε.

«Βλέπω ότι οι αξίες δεν επιβραβεύονται, επικρατεί η παραβατικότητα, αντίθετα λείπει η τήρηση των κανονισμών και δεν ξέρω τί θα κάνω και για πόσο θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχω προβληματιστεί. Όλα είναι πιθανά και αυτό το ποδόσφαιρο δεν με εκφράζει».

Πάντως, σε μια προσπάθειά του να ρίξει τους τόνους μετά τον χθεσινό πόλεμο ανακοινώσεων με την επίσημη ΠΑΕ ΑΕΚ, ξεκαθάρισε πως σέβεται απόλυτα το σύλλογο λόγω της ιστορίας του, αλλά όχι την τωρινή του διοίκηση.

«Δεν έχω καμία αντιπαράθεση με την ΑΕΚ. Είναι μεγάλος σύλλογος και την σέβομαι πάρα πολύ. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχει αθλητική παράδοση ετών και έχει προσφέρει πολλά στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις