Παναθηναϊκός: Φεύγει ο Μπουμσόνγκ, κοιτάει Παουλάο

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 10:58
A- A A+

Στο τέλος της εβδομάδας λογικά θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπουμσόνγκ και ο Παναθηναϊκός θα βάλει μπροστά το σχέδιο της αντικατάστασής του, με τον «αλμυρό» Παουλάο πρώτο στη λίστα.

Είναι σαφές, και πλέον το γνωρίζει και ο πιο δύσπιστος οπαδός του Παναθηναίκού, ότι για να προκύψουν μεταγραφές στο Τριφύλλι θα πρέπει πρώτα να γίνουν πωλήσεις. Έτσι λοιπόν, οι Σισέ και Μπουμσόνγκ είναι αυτοί που φύγουν πρώτοι και θα επιστρέψουν στους Πράσινους να κινηθούν στην μεταγραφική αγορά.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έχει δεχθεί κρούση από κάποιες γερμανικές ομάδες και χειρίζεται μόνος του το που θα καταλήξει, αφού στον Παναθηναϊκό έχουν κάνει δεκτές όλες τις προτάσεις.

Μετά το «ναυάγιο» με την Κολωνία, όπως σας έχει ενημερώσει το gazzetta.gr, πιο πιθανός προορισμός φαντάζει εκείνος της Βόλφσμπουργκ. Από τη στιγμή που ο «Μπουμ» κλείσει και τυπικά, έχουν γίνει οι προεργασίες ώστε να αποκτηθεί στη θέση του ο Παουλάο. Ο κεντρικός αμυντικός της Μπράγκα έχει επιλεγεί από τον Φερέιρα, όμως η υπόθεσή του δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη.

Ο θηριώδης αμυντικός αρκετές προτάσεις από Ευρωπαϊκούς συλλόγους (Μπεσίκτας, Σεβίλλη, Αμβούργο) και μη (δυο συλλόγους από το Κατάρ). Το θετικό είναι ότι ο Παουλάο δεν θέλει να μείνει στην Πορτογαλία και ψάχνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του κοιτάζοντας συλλόγους στο εξωτερικό.

Ζήτησε ένα εκατομμύριο ευρώ

Ο κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος από την Μπράγκα αφού ζήταγε ένα εκατομμύριο ευρώ, με τον μάνατζερ του να αναφέρει σε αθλητική εφημερίδα: «Αυτήτη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα για το μέλλον του παίκτη, μιας και υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις και με άλλες ομάδες», τόνισε.

Το γεγονός ότι οι υπόλοιποι σύλλογοι δεν βιάζονται να τον κλείσουν, καθώς εξετάζουν και άλλες λύσεις για την άμυνά τους, μπορεί να αποβεί πολύ θετικό για τον Παναθηναϊκό και να κινηθεί πιο γρήγορα κάνοντας το deal με τον 28χρονο παίκτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις