Συναυλία με τραγούδια από σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011 17:48
UPD:03/12/2012 13:17
A- A A+

Τραγούδια από σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης θα ερμηνεύσουν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Αναστασία Μουτσάτσου στη συναυλία «Στα ίδια μέρη» στις 27,28 και29 Ιουλίου στο Μουσικό Προαύλιο στο Badminton.

Ανάμεσα στα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν είναι και κάποια που είπαν οι ίδιοι σε πρώτη εκτέλεση όπως τα «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια» των Δημήτρη Παπαδημητρίου και Μιχάλη Γκανά, «Σκάκι» των Δημήτρη Παπαδημητρίου και Μανώλη Αναγνωστάκη, «Νωρίς» των Κωστή Ζευγαδέλη και Σταμάτη Μεσημέρη που ερμήνευσε ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και τα «Οι μεγάλες οι αγάπες είν' ανίκητες» των Διονύση Τσακνή και Μάνου Ελευθερίου και «Φίλα με» των Μάριου Στρόφαλη και Σωτήρη Κακίση, που ερμήνευσε η Αναστασία Μουτσάτσου.

Τα τελευταία 20 χρόνια οι σειρές μυθοπλασίας συνδέθηκαν με εμπνευσμένα τραγούδια. Τραγούδια συνθετών όπως των Δημήτρη Παπαδημητρίου, Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, Μάριο Στρόφαλη, Βασίλη Δημητρίου, Κωστή Ζευγαδέλη, Μάριο Τόκα, Πλούταρχο Ρεμπούτσικα, Κώστα Χαριτάτο κ.α.

Τα τραγούδια των έγχρωμων σίριαλ ενορχηστρώνει ο Δημήτρης Μαργιολάς για να τα αποδώσει η ορχήστρα «Καρέ-Καρέ». Συμμετέχει ο νέος τραγουδιστής Χάρης Μακρής. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιχάλης Κουμπιός

Πληροφορίες

Μουσικό Προαύλιο στο Badminton

Τετάρτη 27, Πέμπτη 28 & Παρασκευή 29 Ιουλίου

Ώρα έναρξης 21:30

Προτεινόμενα για εσάς