Premier League: Mαταιώθηκε ο αγώνας Τότεναμ - Εβερτον

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011 13:13
UPD:13:50

Τη ματαίωση του Σαββατιάτικου ποδοσφαιρικού αγώνα Τότεναμ – Έβερτον στο White Hart Lane (έδρα της Τότεναμ) λόγω των πρόσφατων επεισοδίων στο Λονδίνο, ανακοίνωσε η Premier League (φωτογραφία από προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων).

A- A A+

Τη ματαίωση του Σαββατιάτικου ποδοσφαιρικού αγώνα Τότεναμ – Έβερτον στο White Hart Lane (έδρα της Τότεναμ) λόγω των πρόσφατων επεισοδίων στο Λονδίνο, ανακοίνωσε η Premier League, ενώ δεν αποκλείεται να αναβληθούν για λόγους ασφαλείας και άλλες ποδοσφαιρικές συναντήσεις στην ευρύτερη περιοχή της βρετανικής πρωτεύουσας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις μέρες η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία υποχρεώθηκε να ματαιώσει το διεθνές φιλικό της Αγγλίας με την Ολλανδία στο Γουέμπλεϊ.

«Επειτα από συνομιλίες με τις αρμόδιες αρχές επιβεβαιώθηκε ότι ο αγώνας θα αναβληθεί για λόγους ασφαλείας που συνδέονται με τα προβλήματα στις υποδομές στη High Road και την πρόσβαση στο γήπεδο, τα οποία προκλήθηκαν από τις ταραχές του περασμένου Σαββάτου», ανέφερε στην ιστοσελίδα της η Τότεναμ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις