Πλησιάζει σε Παναθηναϊκό ο Ανάκογλου

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011 11:29
UPD:16/09/2011 14:20
A- A A+

Όλο και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Δημήτρης Ανάκογλου. Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή το ραντεβού των δύο πλευρών για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να τακτοποιήσει εκκρεμότητες που αφορούν τον Πανσερραϊκό και είναι πολύ πιθανό να συναντηθεί με τον Δημήτρη Γόντικα για να κουβεντιάσουν για την μεταγραφή του 20χρονου ποδοσφαιριστή. Δεδομένου όμως ότι σήμερα είναι το πολύ κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς του Τριφυλλιού, το ραντεβού μπορεί να αναβληθεί και να γίνει την Παρασκευή.

Η νέα πρόταση των Πράσινων φτάνει στις 300.000 ευρώ, χρήματα τα οποία θα δοθούν σε δύο δόσεις, ενώ θα παραχωρηθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα είτε ο Λεοντίου, είτε ο Μελίσσης.

Από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας των Σερραίων αξιώνει ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο, όμως δεν είναι αρνητικός στο καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για το οικονομικό. Όσο για τον ποδοσφαιριστή που θα παραχωρηθεί, προτιμά για την ώρα να το αφήσει ανοικτό το ζήτημα αυτό. Ωστόσο, πληροφορίες από την Μακεδονική πόλη αναφέρουν ότι τα Λιοντάρια δεν «καίγονται» για την απόκτηση του Λεοντίου, ενώ ο Μελίσσης είναι πιθανό να προβάλει αντίσταση, ειδικά στην περίπτωση που ο Πανσερραϊκός δεν ανέβει στην Super League. Γι' αυτό λοιπόν είναι πολύ πιθανό να πέσουν άλλα ονόματα στο τραπέζι, όπως εκείνα των Μαυρία, Φουρλάνου και Λαγού.

Σε κάθε περίπτωση η μετακίνηση του Ανάκογλου στον Παναθηναϊκό αναμένεται να κλείσει θετικά για το Τριφύλλι στα επόμενα εικοσιτετράωρα, με το πιο σημαντικό θέμα να είναι οι οικονομικές εγγυήσεις και το πότε θα δοθούν οι δόσεις.

Όσο για τον νεαρό μέσο, πιέζει όσο μπορεί την διοίκηση των Λιονταριών για να βρεθεί στην Παιανία, αφού έτσι θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο του όνειρο. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό από το περιβάλλον του, είναι διατεθειμένος να κατεβάσει τις δικές του απαιτήσεις προκειμένου να διευκολύνει την κατάσταση και να μην χαλάσει το deal. Ποιες είναι αυτές; ο Παναθηναϊκός θα προτείνει στον παίκτη τετραετές συμβόλαιο με απολαβές 120.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο με κλιμακωτές αυξήσει ανά έτος, ενώ υπάρχει η σκέψη να μπει υψηλή ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις