Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκε ο Μακούν

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011 17:18
EUROKINISSI/ICON PRESS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

A- A A+

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, τον Γάλλο αμυντικό χαφ Ζαν Μακούν, παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Έξω από τα γραφεία του συλλόγου στη πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά, όπου πραγματοποιήθηκε η σχετική εκδήλωση, είχαν συγκεντρωθεί πολλοί φίλοι των «ερυθρολεύκων», που περίμεναν για να αποθεώσουν τον 28χρονο άσο, αλλά και τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης το λόγο πήρε πρώτος ο κ. Μαρινάκης, καλωσορίζοντας τον Μακούν στην Ελλάδα και στον σύλλογο του Πειραιά.

Ολυμπιακός: Η παρουσίαση του Ζαν Μακούν

Η παρουσίαση του Ζαν Μακούν

«Είναι παίκτης με ποιότητα και έρχεται στη χώρα μας στην καλύτερη ηλικία. Εύχομαι να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα. Αποκτούμε ποιοτικούς παίκτες για να ενισχύσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ελπίζω πως ο Ολυμπιακός θα προσφέρει ποιοτικό ποδόσφαιρο», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Απο την πλευρά του ο Γάλλος άσος έδειξε τρακαρισμένος από τα συναισθήματα αγάπης που έδειξε ο κόσμος για το πρόσωπό του.

«Ευχαριστώ την οικογένεια του Ολυμπιακού που έκανε ότι μπορούσε για να με φέρει εδώ. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά για τον τρόπο που με δέχτηκαν στην Ελάδα και για τους φιλάθλους που με υποδέχτηκαν πραγματικά τους ευχαριστώ. Έχω έρθει για να βοηθήσω είμαι την υπηρεσία του προπονητή για να προσφέρω είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Από εδώ και πέρα μόνο δουλειά», δήλωσε μεταξύ.

Όπως έγινε γνωστό το νέο αστέρι των «ερυθρόλευκων» θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 77.

Εν τω μεταξύ, ερωτηθείς για το αν θα κινηθεί εκ νέου μεταγραφικά ο Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις