Η ατζέντα της ημέρας

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 09:24
A- A A+

- Κλειστά τα φαρμακεία της Αττικής, λόγω της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, προστάτη των φαρμακοποιών.

Οι πολίτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τα διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

- Νέο συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα, για να διαδηλώσουν, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, «μαζικά ειρηνικά χωρίς κόμματα και παρατάξεις, εναντία σε όλα αυτά που μας ετοιμάζουν».

- 10.00 Συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου οι βουλευτές-μέλη του να ενημερωθούν από τον υπουργό, Σταύρο Λαμπρινίδη, για τις τρέχουσες εξελίξεις στην εξωτερική πολιτική.

- 10.30 Συνέντευξη Τύπου της γενικής γραμματέως της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 76ης Διεθνούς Εκθεσης.

Στη συνέχεια θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με εργαζόμενους στην επιχείρηση Μασούτης και στη Φίλκεραμ Τζόνσον.

-11.00 Συνάντηση του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη,. με τον πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Σαμίρ Αμπού Γκαζάλεχ, στα κεντρικά γραφεία του κινήματος.

-12.00 Συνάντηση του πρόεδρου του ΛΑΟΣ, Γεώργιου Καρατζαφέρη, με τις διοικήσεις των Helexpo AE και ΔΕΘ ΑΕ. Θα ακολουθήσει στις 13.00, η συνέντευξη Τύπου του προέδρου και στις19.00 η ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης».

- 14.00 Συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου οι βουλευτές-μέλη του να ενημερωθούν από τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο, για τις προτεραιότητες στον τομέα του Πολιτισμού.

- 16.00 Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, με θέμα την πορεία εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

- 19:00 Τηλεδιάσκεψη μεταξύ του πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου, της Γερμανίδας καγκελάριου Αγγελα Μέρκελ και του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, το απόγευμα, με θέμα την ελληνική κρίση.

- Οριστική έγκριση από το ιταλικό κοινοβούλιο, του προγράμματος λιτότητας, το οποίο θα επιτρέψει στη χώρα να επιτύχει δημοσιονομική ισορροπία μέχρι το 2013, σύμφωνα με δηλώσεις του πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

- Μετάβαση του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στο Βερολίνο, προκειμένου να παρουσιάσει σε στελέχη της γερμανικής Κυβέρνησης και επιχειρηματικούς φορείς, το σχέδιο «Ήλιος» τηςΕλλάδας, για την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας και εξαγωγή της στην Ευρώπη.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφκανγκ Σόιμπλε, τον υπουργό Περιβάλλοντος, Προστασίας της Φύσης και Πυρηνικής ασφάλειας, Νόρμπερτ Ρέτγκεν και τον υφυπουργό Εθνικής Οικονοµίας και Τεχνολογίας, Γιόχαν Χόμαν.

- Ομαλοποίηση του προγράμματος των δρομολογίων του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού που χρησιμοποιεί το μέσο για τις μετακινήσεις του, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.

- Η παρουσίαση των θέσεων της ελληνικής πλευράς στη δίκη που αφορά άμεσα τα θύματα της σφαγής των 218 κατοίκων του Διστόμου από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στις 10 Ιουνίου 1944, υπόθεση που εκδικάζεται στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης. Η απόφαση του δικαστηρίου εκτιμάται ότι θα ανακοινωθεί το Νοέμβριο.

- Ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για το α΄ εξαμήνου 2011, μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

- Ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της ATEbank για το α΄ εξαμήνου 2011, μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

- Έναρξη της καταβολής της επιστροφής κεφαλαίου, ποσού 0,05 ευρώ ανά μετοχή, στους μετόχους της FHL Η. Κυριακίδης, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

- Έναρξη της καταβολής της επιστροφής κεφαλαίου 0,045 ευρώ ανά μετοχή, ύστερα από την αύξηση και την ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της MLS Πληροφορική.

- 21.00 Συναυλία της Vanessa Mae στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, σε μια παράσταση που θα περιλαμβάνει Μπαχ, Μπετόβεν, Μπράμς, Βιβάλντι αλλά και tango, Ινδική μουσική, pop τραγούδια και σπουδαίες μπαλάντες.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή