Με πολλά προβλήματα κόντρα στον Εργοτέλη η ΑΕΚ

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011 15:33
A- A A+

Χωρίς τους Τραϊανό Δέλλα, Παναγιώτη Λαγό και Δημήτρη Κωνσταντόπουλο στην αποστολή της η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ τον Εργοτέλη.

Στην Ένωση θέλουν να αφήσουν πίσω τους τη συντριβή από την Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες, αλλά και να ξεκινήσουν με το δεξί στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει μια σειρά από προβλήματα, που θα πρέπει να αντιμετωπίσει.

Ο Δέλλας μεταφέρει τιμωρία από την προηγούμενη σεζόν και έτσι δεν είναι διαθέσιμο για το παιχνίδι, ενώ και ο Λαγός δεν μπορεί να αγωνιστεί εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί στο αναπνευστικό.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε φυσικά και τους δυο ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής, όπως και τον Κωνσταντόπουλο, ο οποίος πληρώνει έτσι την κακή βραδιά του στις Βρυξέλλες.

Αναλυτικά η αποστολή των κιτρινόμαυρων αποτελείται από τους Αραμπατζή, Μοσχονά, Γεωργέα, Κοντοέ, Καράμπελα, Κάλα, Μανωλά, Μπουγαϊδη, Μάκο, Βάργκας, Γκέντσογλου, Κλωναρίδη, Λεονάρντο, Μπερνς, Χοσέ Κάρλος, Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλο, Μπέλεκ.

Η ΑΕΚ δεν θα έχει τη στήριξη του κόσμου της, καθώς της απομένει μια αγωνιστική ποινή από την περσινή σεζόν για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις