Δοκιμασία στην Ξάνθη για ΑΕΚ

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 11:26
A- A A+

Ο «Γολγοθάς» στην ΑΕΚ ξεκίνησε με νίκη κόντρα στον Εργοτέλη και τώρα ακολουθεί η δοκιμασία στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη (18:30, ΕΤ1) για την εξ αναβολής αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η Ένωση ανά τρεις ημέρες θα δίνει παιχνίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη και μετά τον Εργοτέλη ακολουθεί η Ξάνθη πριν η ομάδα στη συνέχεια δοκιμαστεί στην Τούμπα. Για τον λόγο αυτό ο Μανόλο Χιμένεθ ετοιμάζεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ο τραυματισμός του Κωνσταντόπουλου διατηρεί τον Αραμπατζή κάτω από τα γκολπόστ. Στην άμυνα ο Κάλα θα είναι ο παρτενέρ του Δέλλα που επιστρέφει από τιμωρία, με τον Καράμπελα να διατηρείται αριστερά και τον Κοντοέ να ξεκινάει δεξιά.

Στο κέντρο ο Βάργκας θα είναι μαζί με τον Μάκο, με τον Χοσέ Κάρλος δεξιά και τον Λεονάρντο αριστερά. Ο Μπέλεκ θα είναι ο σέντερ φορ με τον Γκούντγιονσεν να τον βοηθάει.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καράμπελας, Κάλα, Κοντοές, Μανωλάς, Χέλγκασον, Δέλλας, Μάκος, Βάργκας, Κλωναρίδης, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου, Γκούντγιονσεν, Μπερνς, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Λαγός, Γκερέιρο.

Νέα δοκιμασία για την Ξάνθη

Τα δύσκολα παιχνίδια για την Ξάνθη συνεχίζονται. Μετά τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αντιμετωπίζει την ΑΕΚ με στόχο να σπάσει το ρόδι. Εκτός για άλλη μία φορά ο τραυματίας Φλίσκας, ενώ τιμωρημένος είναι ο Εντιμάρ.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βιβιανί και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Μπέρτο, Στάσιακ, Βάλλα, Κομεσίδη. Στο κέντρο οι Ντάνι και Βασιλακάκης θα είναι στα χαφ με τον Πόι δεξιά και τον Μαρσελίνιο αριστερά. Τέλος, το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μαρκόφσκι και Σουάνης.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις