Σούπερ Λίγκα: ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 0-0

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011 17:56
UPD:17/10/2011 16:05

A- A A+

Το παιχνίδι ήταν ένα από τα χειρότερα μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν, κάτι που μοιάζει σχεδόν αυταπόδεικτο από τα γκολ που δεν μπήκαν.

Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς ανώτεροι, ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Όμο στο 40' για χτύπημα εκτός φάσης στον Κεϊτά, που ανάγκασε τον Πανιώνιο να παίξει σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα. Παρόλα αυτά, φάσεις πολλές δεν δημιούργησαν, ενώ ούτε το ρυθμός τους κατάφεραν να επιβάλουν.

Στον αντίποδα οι «κυανέρυθροι» επέλεξαν να παίξουν κυρίως με αντεπιθέσεις και παραλίγο στο τέλος να κλέψουν τη νίκη, όταν στο 87' ο Σιόβας βρέθηκε απέναντι στον Κηπουρό, αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό, επιτρέποντας στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να μπλοκάρει.

Δήλωσαν:

Στεφάν Ντεμόλ (προπονητής ΠΑΣ Γιάννινα): «Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είναι μία ποιοτική ομάδα, κέρδισαν τα δύο πρώτα εκτός έδρας, θέλαμε τη νίκη εντός αλλά δεν μπορούσαμε να θεωρήσουμε τον Πανιώνιο σαν μικρή ομάδα έπρεπε να ήμασταν προσεκτικοί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε αλλά αν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις. Είχαμε δυο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ξεκινήσαμε καλά στην επανάληψη με πίεση στην περιοχή του Πανιωνίου».

Τάκης Λεμονής (προπονητής Πανιωνίου): «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, σε έναν αγώνα ιδιαίτερα νευρικό. Οι δύο ομάδες επηρεάστηκαν από τον αέρα, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα γλιστερός. Εμείς μείναμε με παίκτη λιγότερο. Από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες αμυντικά ήμασταν ιδιαίτερα καλοί και ειδικότερα ο Κούτσι, ο οποίος βοήθησε αρκετά την ομάδα, αφού γύριζε πίσω στην άμυνα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις