Παρελθόν ο Φέρερα από τον πάγκο του Πανιωνίου

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 11:13
A- A A+

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αποτελεί ο Εμίλιο Φερέρα. Μετά από συνάντηση του Κωνσταντίνου Τσακίρη με το Βελγοϊσπανό προπονητή χθες το βράδυ, αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του από τον πάγκο των Νεοσμυρνιωτών.

Μπορεί το Νοέμβριο ο Κωνσταντίνος Τσακίρης να είχε αποφασίσει παρά τις όποιες πιέσεις του κόσμου να κρατήσει τον Εμίλιο Φερέρα στον πάγκο του Πανιωνίου, αλλά φαίνεται πως δεν ήταν γραφτό ο Βελγοϊσπανός τεχνικός να παραμείνει για πολύ καιρό στη Νέα Σμύρνη.

Ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας ζήτησε συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου, Κωνσταντίνο Τσακίρη, και το βράδυ της Δευτέρας αποφασίστηκε να μη συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Συγκεκριμένα ο Εμίλιο Φερέρα στη συζήτηση που είχε με τον Τσακίρη του έκανε γνωστό ότι δεν γίνεται να συνεχιστεί η συνεργασία, αφού είχε διαπιστώσει ότι υπήρχε πρόβλημα χημείας μεταξύ των δύο πλευρών (προπονητής-διοίκηση).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των κ. Τσακίρη, Παυλόπουλου και Φερρέρα. Στην συνάντηση αποφασίσθηκε από κοινού η λήξη της συνεργασίας του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ με τον κ. Φερρέρα.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο κ. ¶κης Μάντζιος, μέχρι την εξεύρεση αντικαταστάτη του κ. Φερρέρα, στην αναζήτηση του οποίου βρίσκεται από σήμερα ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ.

Ως συνέπεια αυτής της εξέλιξης, σήμερα το πρωί λύθηκε η συνεργασία του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ με τον κ. Σαπέλ».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις