Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Νίνη

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010 21:55
A- A A+

Μετά τον Γιούρκα Σεϊταρίδη που είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ενοχλήσεις νιώθει και ο Σωτήρης Νίνης.

Αμφίβολος ο Νίνης

Ο Σωτήρης Νίνης στη σημερινή προπόνηση των «πρασίνων» ένιωσε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και ακολούθησε θεραπεία.

Η σημερινή προπόνηση επιφύλασσε ακόμη μια δυσάρεστη έκπληξη για τον Νίκο Νιόπλια μετά από εκείνη με τον τραυματισμό του Σεϊταρίδη. Ο Σωτήρης Νίνης ένιωσε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και ακολούθησε θεραπεία. Πάντως, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των «πρασίνων» όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο αν και δεν φαίνεται ότι ο μικρός θα μείνει εκτός τελικού.

Από κει και πέρα, όπως αναμενόταν, ο Σεμπάστιαν Λέτο ξεπέρασε το ελαφρύ διάστρεμμα που είχε υποστεί στο πρόγραμμα της Δευτέρας, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Νιόπλια.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων. Ο Γιώργος Μαχλελής προπονήθηκε ατομικά ενώ οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Φίλιππος Δάρλας έκαναν θεραπεία.

«Δεν θα διορθώνεται» και ενδεκάδα

Στο μεταξύ, ο Νιόπλιας στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του είπε: «Θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρωταθλήματος. Αν δεν παίξουμε καλά και δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε αυτό δεν θα μπορούμε να το διορθώσουμε την επόμενη εβδομάδα. Για αυτό πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε το Κύπελλο».

Παράλληλα, στο δίτερμα άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει του τελικού χρησιμοποιώντας με τους θεωρητικά βασικούς τους: Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, αριστερά τον Σπυρόπουλο, δεξιά τον Βύντρα και στο κέντρο της άμυνας τον Κατσουράνη με τον Καντέ. Σιμάο, Ζιλμπέρτο και Καραγκούνη στον άξονα, αριστερά τον Λέτο, δεξιά τον Σαλπιγγίδη και στην κορυφή τον Σισέ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις