Π. Ψωμιάδης: Ο υπ. Οικονομικών απουσίαζε από το προσκλητήριο ευθύνης

Δευτέρα, 03 Μαΐου 2010 13:27
A- A A+

«Ο ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει για λάθη που έκαναν όσοι κυβέρνησαν τα τελευταία τριάντα χρόνια. Οι ευθύνες είναι διαχρονικές, όλοι κρύψανε την αλήθεια από το λαό. Όμως δυστυχώς φαίνεται ότι "ο λύκος κι αν εγέρασε" δεν έχει αλλάξει σε τίποτε. Η κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένη στα προεκλογικά ψέματα».

Τα παραπάνω δήλωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης κληθείς να σχολιάσει το πακέτο των σκληρών μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, επικεντρώνοντας παράλληλα τα πυρά του στον υπουργό Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου.

«Δυστυχώς, ο υπουργός Οικονομικών απουσίαζε από το προσκλητήριο ευθύνης που κάλεσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός», παρατήρησε και πρόσθεσε:

«Δεν ακούσαμε κουβέντα για διαρθρωτικές αλλαγές που είναι απαραίτητες για να αλλάξουμε, δεν ακούσαμε ούτε λέξη για ανάπτυξη, δεν ακούσαμε τίποτε άλλο παρά μέτρα κατά των χαμηλών εισοδημάτων. Αλήθεια, τι χρειαζόμαστε τον κ. Παπακωνσταντίνου εάν μας ανακοινώνει κάθε τόσο μέτρα τα οποία θα μπορούσε να… εμπνευστεί ο πιο ανειδίκευτος πολίτης;»

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή