Επεισόδια στο «Σουκρού Σαράτσογλου»

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2002 20:08
A- A A+

Στο «Σουκρού Σαράτσογλου», λίγο πριν αρχίσει η αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε -Παναθηναϊκός για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, τα οποία δεν πήραν μεγάλη έκταση χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, όμως, είχαμε ένα σοβαρό περιστατικό στο οποίο δυστυχώς πρωταγωνιστές ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την υπογραφή της διακήρυξης της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, από τους προέδρους των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών των δύο χωρών, οι επίσημοι, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου, ο υπουργός Πολιτισμού, Ευάγγελος Βενιζέλος, και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Λιάνης, συνοδευόμενοι από Τούρκους συναδέλφους τους, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας το γύρο του γηπέδου σε μιά προσπάθεια να ενισχύσουν την εικόνα της ελληνοτουρκικής φιλίας.

Οταν οι επίσημοι έφτασαν μπροστά στην κερκίδα που κάθονταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, δέχτηκαν από ορισμένους θερμόαιμους σπασμένα καθίσματα και μπουκάλια.

Νωρίτερα, στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από οπαδούς των γηπεδούχων, ενώ αναφέρθηκαν και κάποιοι μικροτραυματισμοί.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις