Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με το νέο πρόεδρο της ΕΠΟ

Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2009 15:13
UPD:15:14

Υποδέχομενος τον κ. Πιλάβιο, ο κ. Παπούλιας τον συνεχάρη για την εκλογή του και του είπε: «Τα προβλήματα είναι πολλά, έχετε πάρα πολλή δουλειά...»

A- A A+

Για τα προβλήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος.

Υποδέχομενος τον κ. Πιλάβιο, ο κ. Παπούλιας τον συνεχάρη για την εκλογή του και του είπε: «Τα προβλήματα είναι πολλά, έχετε πάρα πολλή δουλειά ... Ο κόσμος περιμένει πολλά από σας: ποδόσφαιρο χωρίς βία, αξιόπιστο πρωτάθλημα και επειδή προέρχομαι από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, θα πρέπει να τύχουν υποστήριξης και τα ερασιτεχνικά σωματεία».

Κ. Παπούλιας προς Σ. Πιλάβιο: Ο κόσμος περιμένει αξιόπιστο πρωτάθλημα

Κ. Παπούλιας προς Σ. Πιλάβιο: Ο κόσμος περιμένει αξιόπιστο πρωτάθλημα

«Γνωρίζω τα προβλήματα», απάντησε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, συμπληρώνοντας: «Πράγματι υπάρχουν τεράστια προβλήματα και οικονομικά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και με τη συνδρομή όλων των φορέων ελπίζω και αυτά να βρουν μια λύση».

«Ο Πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος του αθλητισμού. Το ξέρετε πολύ καλά. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα θέματα και αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και νομίζω ότι στο πλαίσιο των συναντήσεών μου με όλους τους φορείς δεν θα μπορούσα να μην επισκεφθώ τον πρώτο πολίτη της χώρας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πιλάβιος.

Σε ερώτηση αν υπάρχει προοπτική για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο κ. Πιλάβιος απάντησε ότι «βεβαίως υπάρχει προοπτική, γι’αυτό και προσπαθούμε μέρα-νύχτα να κάνουμε τις υποσχέσεις μας πράξεις», ενώ αρνήθηκε να πει μιλήσει για τη διαιτησία:

«Δεν νομίζω ότι δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για το θέμα της διαιτησίας. Το ότι γίνεται ένας αγώνας της Εθνικής είναι πάντα κάτι πολύ σημαντικό, είτε πρόκειται για επίσημο είτε για φιλικό αγώνα. Κάλεσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να έρθει σε οποιοδήποτε αγώνα της Εθνικής και φυσικά τον κάλεσα και στον τελικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις