Yπέκυψε στα τραύματά του ο εργαζόμενος της ΛΑΡΚΟ

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2009 10:34
UPD:14:52
EUROKINISSI

A- A A+

Υπέκυψε σήμερα στα τραύματά του ο εργάτης της ΛΑΡΚΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, που είχε τραυματιστεί βαριά από την έκρηξη στην υψικάμινο του εργοστασίου, στις 26 Αυγούστου.

«Αυτός ο τραγικός απολογισμός δείχνει ποιο είναι το αποτέλεσμα της εντεινόμενης εκμετάλλευσης της εργατικής τάξης και των άθλιων συνθηκών εργασίας που επικρατούν στους τόπους δουλειάς¬», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του νεκρού εργάτη και καταλήγει:

«Επιβάλλεται η τιμωρία της εργοδοσίας, αλλά και η πολιτική τιμωρία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, καθώς και των συνδικαλιστικών ηγεσιών που έχουν ξεπουλήσει τα συμφέροντα των εργαζομένων».

«Η εργατική τάξη της χώρας μας θρηνεί έναν ακόμα νεκρό εργάτη», σημειώνει το ΠΑΜΕ και καλεί τους εργαζομένους να «μετατρέψουν την ανησυχία τους για το αύριο σε οργανωμένη πάλη ενάντια στις κυβερνήσεις του κεφαλαίου Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, που εφαρμόζουν την αντεργατική πολιτική οπλίζοντας την εργοδοσία με αντεργατικούς νόμους που μετατρέπουν τους εργασιακούς χώρους σε κρεματόρια θανάτου».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή