Δήμος Θεσ/νίκης: «Πάγωμα» των δημοτικών τελών το 2010

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009 15:00
UPD:15:01
A- A A+

Το «πάγωμα» των δημοτικών τελών το 2010 ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνάντησής του με τους δημοσιογράφους.

Όπως ανέφερε, τα Δημοτικά Τέλη θα «παγώσουν» καθώς με τη λειτουργία του νέου Δημαρχείου ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα γλιτώσει 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο από τα ενοίκια που έδινε για το κτίριο του Καραβάν Σεράι, ενώ θα κερδίσει και το 20% επί των ακαθαρίστων εσόδων από τη λειτουργία του υπόγειου παρκινγκ στο νέο Δημαρχείο.

Χαρακτήρισε δε «τελείως αναξιόπιστη» την αντιπολίτευση του Δήμου Θεσσαλονίκης που απείχε από τη χθεσινή τελετή των εγκαινίων του νέου Δημαρχείου, τονίζοντας ότι «εκτέθηκε ανεπανόρθωτα τη στιγμή που το νέο Δημαρχείο αποτελεί έργο όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών».

«Το έργο του νέου Δημαρχείου ξεπερνά της παρατάξεις και τα πρόσωπα, ξεπερνά το Δήμαρχο και την αντιπολίτευση αφού είναι ένα έργο για ολόκληρη την πόλη και για τις επόμενες δεκαετίες. Θέλω να πιστεύω ότι η αντιπολίτευση θα ζητήσει συγνώμη από το λαό της Θεσσαλονίκης μέσα στις επόμενες ημέρες», πρόσθεσε ο κ. Παπαγεωργόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή