Προφυλακιστέοι ο Ριτζάι και οι συνεργάτες του

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009 19:31
UPD:19:38
A- A A+

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριτζάι. Το ίδιο αποφασίστηκε και για τη φίλη του Ασπασία Μητροπία και τους τρεις συγκατηγορουμένους τους.

Όλοι τους βαρύνονται με τέσσερα κακουργήματα, μεταξύ των οποίων αυτό της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και επτά πλημμελήματα.

Ο Ριτζάι επανέλαβε στον ανακριτή ότι αποδέχεται τις κατηγορίες που αφορούν την απόδραση του με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα και την κατοχή όπλων για την δική του ασφάλεια. Όμως αρνήθηκε την κατηγορία για εγκληματική οργάνωση και τόνισε ότι η φίλη του και οι άλλοι συγκατηγορούμενοι του δεν έχουν σχέση με όσα τους αποδίδονται.

Η Ασπασία Μητροπία επικαλέστηκε στον ανακριτή το δικαίωμα σιωπής που της δίνει ο νόμος και επιφυλάχθηκε να απολογηθεί στο μέλλον. Η κατηγορουμένη τήρησε αυτή την στάση καθώς, όπως δήλωσε ο συνήγορος του ζευγαριού κ. Κεχαγιόγλου, εισέρχονται στην δικογραφία συνεχώς νέα στοιχεία από την Αστυνομική έρευνα.

Τις κατηγορίες που τους βαρύνουν αρνήθηκαν και οι συγκατηγορούμενοι του ζευγαριού, Έρβιν Στεφάνι, Χρύσανθος Αναγνωστόπουλος και η Λούλε Μπλερίνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή