Δεσμεύσεις για την εργασιακή αποκατάσταση 5.500 εποχικών πυροσβεστών

Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2009 14:52
UPD:15:54

Κατά τη συνάντηση με αντιπροσωπεία τους, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι και το 2010 θα εξακολουθήσουν να εργάζονται με οκτάμηνες συμβάσεις, ενώ παράλληλα ξεκινά και η διαβούλευση για την εύρεση μόνιμης λύσης για το εργασιακό καθεστώς τους.

A- A A+

Δεσμεύσεις για την εργασιακή αποκατάσταση 5.500 εποχικών πυροσβεστών ανέλαβε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Κατά τη συνάντηση με αντιπροσωπεία τους, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι και το 2010 θα εξακολουθήσουν να εργάζονται με οκτάμηνες συμβάσεις, ενώ παράλληλα ξεκινά και η διαβούλευση για την εύρεση μόνιμης λύσης για το εργασιακό καθεστώς τους. Επίσης, τους διαβεβαίωσε ότι θα χορηγηθεί ταυτότητα συμβασιούχου πυροσβέστη.

Μ. Χρυσοχοΐδης: Ολοι χρήσιμοι στην πατρίδα

Μ. Χρυσοχοΐδης: Ολοι χρήσιμοι στην πατρίδα

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμπλήρωσε πως το 2011, η πλειονότητά τους θα απορροφηθεί είτε, σε ένα Ειδικό Σώμα Πολιτικής Προστασίας, το οποίο θα συσταθεί μέσα στον επόμενο χρόνο είτε στο Πυροσβεστικό Σώμα, όπου ήδη καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Επισημαίνεται ότι μέσα στο 2010 θα δημιουργηθεί ομάδα εργασίας για τη διαμόρφωση του νομικού πλαισίου αξιοποίησης των εποχικών πυροσβεστών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή