Η ατζέντα της ημέρας

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2008 08:44
A- A A+

* Στις 9:30 π.μ. ενόψει της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας τελετή εγκαινίων του δημαρχείου Αρχαίας Ολυμπίας και ανακήρυξη του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια ως επίτιμου δημότη Αρχαίας Ολυμπίας.

* Στις 11 π.μ. η τελετή αφής της Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία. Θα παραστούν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ, ο επίτιμος πρόεδρος Χουάν Αντόνιο Σάμαραγκ, πλειάδα μελών της ΔΟΕ, καθώς Ελληνες και Κινέζοι εκπρόσωποι της πολιτικής και αθλητικής ηγεσίας.

* Στις 12:30 μ.μ. βράβευση εθελοντών, χορηγών και δωρητών που συνέβαλαν στην αποκατάσταση του αρχαιολογικού και ευρύτερου περιβάλλοντος της Αρχαίας Ολυμπίας στο αμφιθέατρο του συνεδριακού κέντρου της Ολυμπιακής Ακαδημίας.

* Στις 10:45 π.μ. με την ευκαιρία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου εκπροσωπώντας την κυβέρνηση.

* Στις 11 π.μ. η παρέλαση μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων και οδηγών μπροστά από τη Βουλή.

* Στις 12:30 μ.μ. στη Χαριλάου Τρικούπη η τελετή παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ Νίκου Αθανασάκη και Γιάννη Ραγκούση.

* Από τις 9 μ.μ. έως τις 6 το πρωΐ της επομένης θα εκτελούνται από σήμερα έως την Παρασκευή εργασίες αντικατάστασης του αρμού στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στην αερογέφυρα Ασπροπύργου στο ρεύμα προς Κόρινθο. Τις ώρες αυτές η κυκλοφορία των οχημάτων θα περιορίζεται σε δύο λωρίδες.

* Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή