Νεκρά σε πηγάδι στο Διόνυσο εντοπίστηκαν τα δύο αδέλφια

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2008 15:02
UPD:15:26
A- A A+

Νεκρά σε πηγάδι στο Διόνυσο εντοπίστηκαν τα δύο αδέλφια, ηλικίας 44 και 47 ετών, η τύχη των οποίων αγνοείτο από τη Δευτέρα.

Οι συγγενείς των δύο αδελφών από τη Μεταμόρφωση Αττικής, δήλωσαν χθες την εξαφάνισή τους. Όπως είπαν, οι δύο άνδρες είχαν φύγει από τα σπίτια τους προχθές το απόγευμα με προορισμό καφετέρια στον ¶γιο Στέφανο, όπου θα έβλεπαν ποσόσφαιρο.

Χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων, περιπολικό εντόπισε το αυτοκίνητό τους δίπλα στη λεωφόρο Διονύσου, σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων από το γερμανικό νεκροταφείο. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο κοντά σε πηγάδι, βάθους περίπου 40 μέτρων και από την πρώτη στιγμή εκφράστηκαν φόβοι ότι οι δύο άνδρες είχαν πέσει μέσα.

Από χθες το απόγευμα, ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής αντλούσε το νερό του πηγαδιού και ερευνούσε το εσωτερικό του, ενώ κλήθηκε και ειδικό συνεργείο, με μικροκάμερα, της ΕΥΔΑΠ, ώσπου σήμερα εντοπίστηκαν τα πτώματα των άτυχων αδελφών.

Αυτή την ώρα γίνεται επιχείρηση για την ανάσυρση των δύο ανδρών, ενώ από την Ασφάλεια διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους, αλλά και πώς βρέθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή