Η κουζίνα που φέρνει κοντά την Ιαπωνία με το Περού έχει πολλά μυστικά και η Αθήνα τα ανακαλύπτει.
Η δεκαετία που τελείωσε γνώρισε την έκρηξη αυτής της νέας τάσης, πολύ δημοφιλούς στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες (καθώς και στο Περού και τη Βραζιλία) και η οποία έχει μπει πλέον δυναμικά και σε κουζίνες της Γηραιάς Ηπείρου.
Η κουζίνα Nikkei είναι μια αρμονική σύνθεση μεταξύ της γαστρονομικής παράδοσης του Περού και αυτής της Ιαπωνίας. Ένα στυλ που δίνει σε ένα πιάτο αρμονίες χρωμάτων, γεύσεων και αρωμάτων με τα καλύτερα από τις δύο χώρες. Η κουζίνα Nikkei βάζει στο τραπέζι την γεύση και τη φαντασία της ιαπωνικής γαστρονομικής παράδοσης με τις έντονες, ζωντανές και πικάντικες γεύσεις του Περού και της Βραζιλίας.
Διαβάστε περισσότερα