«Μηδέν» σε όλα στη Ριζούπολη

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 22:07
UPD:22:23
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Ριζούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Το σκορ είναι ενδεικτικό της ποιότητας της αναμέτρησης, που είχε να επιδείξει ελάχιστες φάσεις και συγκινήσεις. Ο Απόλλωνας έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχή αγώνα και δεν μετακινήθηκε από την προτελευταία (13η) θέση, ενώ το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου έφτασε τον Ιωνικό στη 10η θέση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο... ορεξάτοι και στο 5ο λεπτό έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν ο Μπρούνο Άλβες πήρε την κεφαλιά, ο κορυφαίος του αγώνα Γκαραβέλης απέκρουσε, ο Ιωαννίδης πήρε το ριμπάουντ, αλλά αστόχησε.

Η Λαμία είχε καλή στιγμή στο 24΄, όταν από φάουλ του Προβυδάκη η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κότσαρη, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Λα Πάρα σούταρε εκτός περιοχής, αλλά και πάλι ο Γκαραβέλης αντέδρασε σωτήρια αποκρούοντας σε κόρνερ.

Ο Έλληνας γκολκίπερ επενέβη εκ νέου και στο 41ο λεπτό, στο εξαιρετικό γυριστό στου του Λισγάρα από κόρνερ του Λα Πάρα, για να χάσουν οι φιλοξενούμενοι μεγάλη ευκαιρία στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Στο σημείο εκείνο η Λαμία έφυγε στην αντεπίθεση με τον Αραμπούλι, όμως το πλασέ του αποκρούστηκε αρχικά από τον Κότσαρη κι εν συνεχεία από τον Μπρούνο Άλβες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε εντελώς, με τα φάουλ και τα νεύρα να μετατρέπουν το παιχνίδι σε «άνοστη σούπα» και τις δύο ομάδες, προϊόντος του χρόνου, να δείχνουν συμβιβασμένες με το βαθμό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις