Αντί να τις τηγανίσετε ή να τις βάλετε απλά και συνηθισμένα στο φούρνο, μπορείτε να τις αξιοποιήσετε αλλιώς.
Φτιάξτε σπιτικά τσιπς
Τα τσιπς είναι πιο ελαφριά από τις τηγανητές πατάτες που είναι γεμάτες λάδι και μπορείτε να τα φτιάξετε εύκολα. Βράστε τις πατάτες για 5 λεπτά, στραγγίξτε και κόψτε σε λεπτές ροδέλες. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς, ρίξτε πολύ λίγο ελαιόλαδο σε ένα ρηχό ταψί ή σε λαδόκολλα και ψήστε για 35 λεπτά, γυρίζοντάς τις πατάτες μια φορά ενδιάμεσα. Πασπαλίστε λίγο αλάτι και ρίγανη και απολαύστε!
Διαβάστε περισσότερα