Νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο του Ρόμπερτσον με Λίβερπουλ

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 17:40
UPD:19:54
Action Images via Reuters/LEE SMITH
A- A A+

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Άντι Ρόμπερτσον υπέγραψε νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο, χωρίς πάντως να γίνει γνωστή η διάρκειά του, αν και τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η νέα συμφωνία είναι για πέντε χρόνια.

«Δεν είναι μυστικό ότι είμαι χαρούμενος σε αυτό το σύλλογο. Θέλω να μείνω σε αυτό το σύλλογο όσο το δυνατόν περισσότερο και να επεκτείνω την παραμονή μου. Ήταν πάντα χαρούμενος καιρός για μένα, για την οικογένειά μου. Έχουμε προσαρμοστεί εδώ, αγαπάμε τα πάντα γι' αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και χαίρομαι που το ταξίδι συνεχίζεται», ανέφερε ο 27χρονος Σκωτσέζος στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ.

Ο «Ρόμπο» εντάχθηκε στους «κόκκινους» το καλοκαίρι του 2017 από τη Χαλ κι εξελίχθηκε σε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, που κατέκτησε την Premier League, το Champions League, το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Μέχρι σήμερα μετράει 177 συμμετοχές με τους «κόκκινους», ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2018 είναι αρχηγός της Εθνικής Σκωτίας. Ο Ρόμπερτσον είναι ο πέμπτος ποδοσφαιριστής της ομάδας που ανανεώνει στις τελευταίες εβδομάδες, μετά τους Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαμπίνιο, Άλισον και Βέρτζιλ φαν Ντάικ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις