«Έδεσε» τον Αλεξάντερ-Άρνολντ η Λίβερπουλ

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 20:11
UPD:20:21
Pool via REUTERS/PETER POWELL
A- A A+

«Κάτοικος» Άνφιλντ θα παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμη ο Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ, όπως ενημέρωσαν την Παρασκευή οι «κόκκινοι».

Ο 22χρονος δεξιός φουλ μπακ είναι «προϊόν» των ακαδημιών του συλλόγου και παρά το νεαρό της ηλικίας του βασικότατο στέλεχος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

«Αισθάνομαι υπερήφανος που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία και που ο σύλλογος μου δείχνει τέτοια εμπιστοσύνη. Οπότε δεν τέθηκε κανένα θέμα για μένα που θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο» υποστήριξε ο νεαρός διεθνής παίκτης στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ.

Αφού έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα σε αγώνα League Cup εναντίον της Τότεναμ στο «Ανφιλντ» τον Οκτώβριο του 2016, ο Αλεξάντερ-Αρνολντ από τότε έφτασε να μετρά 179 συμμετοχές με τους «ρεντς», ενώ εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες των «κόκκινων».

Έχει σκοράρει 10 φορές μέχρι τώρα, ενώ με την ομάδα του Μερσεϊσάιντ έχει πανηγυρίσει σχεδόν όλους τους τίτλους: Premier League, Champions League, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και Ευρωπαϊκό Super Cup.

Είναι διεθνής με την Εθνική Αγγλίας κι έχασε το τελευταίο Euro λόγω τραυματισμού λίγο πριν την έναρξή του. Επίσης συμπεριλήφθηκε στη λίστα των υποψήφιων κορυφαίων παικτών του κόσμου για το 2019.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις