Πόλο: Επεισοδιακή πρόκριση για Περιστέρι στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021 17:54
UPD:17:58
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Ύστερα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, το Περιστέρι νίκησε 11-9 τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο προημιτελικό του final-8 του Κυπέλλου πόλο Ανδρών, στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης και θ΄ αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την ΑΕΚ.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και οι δυο ομάδες εξαιρετικά ανταγωνιστικές. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 3,5 λεπτά πριν το τέλος της συνάντησης με 9-7, αλλά στη συνέχεια το Περιστέρι βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να αντιδράσει και να επικρατήσει.

Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα σκληρός και στα τελευταία δευτερόλεπτα σημειώθηκε σύρραξη στο νερό από τους παίκτες των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να αποβάλουν χωρίς αντικατάσταση τους Σγουρίδη και Προσινικλή του ΠΑΟΚ.

Η ένταση οδήγησε επίσης στις αποβολές του τεχνικού του «Δικέφαλου», Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και των εφόρων των δύο συλλόγων, Πετρίδη και Πασλή.

Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ήταν ο Διονύσης Καρούντζος, που πέτυχε τα 6 από τα 11 γκολ της ομάδας του. Τα υπόλοιπα τέρματα για το Περιστέρι σημείωσαν οι Παπανικολαου, Λαδάς, Φάρμερ, Κουκουμάκης και Μιρόνοφ.

Για τον ΠΑΟΚ σκόραραν οι Ράντονιτς 4, Γιαννόπουλος 3 και Κεχαλάρης 2.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις