Οι Κολομβιανοί λένε «όχι» στο Copa America

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 18:59
UPD:19:00
copaamerica.com/
A- A A+

Συνεχίζονται οι μεγάλες διαδηλώσεις στην Κολομβία, η οποία συγκλονίζεται από την κοινωνική κρίση. Χθες οι διαδηλωτές έφτασαν στις πύλες του γηπέδου El Campín σε μια ειρηνική διαμαρτυρία, η οποία ζητούσε να μη φιλοξενήσει η χώρα το Copa America.

Στη διαμαρτυρία μπροστά από το γήπεδο έγινε ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των διαδηλωτών και διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

«Μην αφήσετε το κράτος να σκοράρει. Όχι στο Copa America» έγραψαν οι διαδηλωτές σε ένα γκράφιτι σε τοίχο στο El Campín, ένα από τα γήπεδα που έχουν προγραμματιστεί να φιλοξενήσουν αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης στη Νότια Αμερική, σε επίπεδο Εθνικών ομάδων.

Επίσης, ομάδα φιλάθλων, εκπροσωπώντας διαφορετικούς συλλόγους, συγκεντρώθηκε μπροστά στα γραφεία της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας στην Μπογκοτά, για να διαμαρτυρηθεί κατά της συνδιοργάνωσης (Κολομβία και Αργεντινή) του Copa América, το διάστημα 13 Ιουνίου-10 Ιουλίου.

Δεκάδες άνθρωποι συμμετείχαν χθες στην τέταρτη ημέρα της «εθνικής απεργίας», απαιτώντας αλλαγές, αλλά και να σταματήσει η αστυνομική βία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις