Τούχελ: Κορυφαία ομάδα της Ευρώπης η Μάντσεστερ Σίτι

Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 19:12
Pool via REUTERS/ANDY RAIN
A- A A+

Αισιόδοξος ότι η Τσέλσι μπορεί σε 90 λεπτά αγώνα να καλύψει τη «μεγάλη διαφορά» (όπως τη χαρακτήρισε) που τη χωρίζει από τη Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε ο Τόμας Τούχελ, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Έτιχαντ» για την Premier League.

Οι Λονδρέζοι νίκησαν 1-0 τη Σίτι στον ημιτελικό του κυπέλλου, τον Απρίλιο, κι ο προπονητής τους ελπίζει ότι μπορούν να το επαναλάβουν, τόσο αύριο, όσο και στον τελικό του Champions League, στις 29/5, όπου οι δύο ομάδες θα τεθπύν εκ νέου αντιμέτωπες.

«Όταν παίζεις εναντίον του Πεπ (Γκουαρντιόλα), ξέρεις ότι έχει φτάσει η ώρα για το δυσκολότερο παιχνίδι, γιατί είναι ο προπονητής της καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Είναι το σημείο αναφοράς για το πρωτάθλημα, είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά, όπως κάναμε στον ημιτελικό του κυπέλλου, εξαρτάται από εμάς να μειώσουμε αυτή τη διαφορά για 90 λεπτά και το ίδιο θα κάνουμε και στον τελικό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός.

Ο Τούχελ ρωτήθηκε και για τη φημολογία περί μεταφοράς του τελικού του Champions League σε αγγλικό έδαφος, αλλά απέφυγε να πάρει θέση.

«Δεν ήξερα ότι υπάρχει συζήτηση γι΄ αυτό. Εγώ θα παίξω όπου γίνει το παιχνίδι, τα πάντα αλλάζουν γρήγορα αυτές τις ημέρες. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της Τσέλσι και σ΄ εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις. Προς το παρόν προετοιμάζομαι για τον τελικό στην Κωνσταντινούπολη», δήλωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις