Euro 2020: Με κόσμο οι αγώνες της Εθνικής Ολλανδία στο Άμστερνατμ

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 16:26
UPD:16:28
REUTERS/Tony O'Brien
A- A A+

Καθημερινά πληθαίνουν οι ενημερώσεις για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα που θα διεξαχθούν αγώνες του Euro 2020.

Μετά την Ιταλία και την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για την παρουσία οπαδών στο εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης ανάμεσα στην «σκουάντρα ατζούρα» και την Τουρκία στις 11 Ιουνίου στο «Ολίμπικο», σειρά είχε σήμερα η αντίστοιχη της Ολλανδίας (KNVB) να κάνει γνωστό ότι με τουλάχιστον 12.000 θεατές στις εξέδρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις της τελικής φάσης του Euro που θα διεξαχθούν στο Άμστερνταμ.

Στην κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε με την κυβέρνηση της «χώρας της τουλίπας» και την πόλη του Άμστερνταμ, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία αναφέρει: «Η "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" μπορεί να χρησιμοποιηθεί τον Ιούνιο στο 25% της χωρητικότητάς της ή και περισσότερο, εφόσον το επιτρέψει η κατάσταση με την πανδημία.»

Ο ακριβής αριθμός των φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν δια ζώσης τις αναμετρήσεις θα καθοριστεί σε μεταγενέστερο στάδιο από την κυβέρνηση, η οποία έσπευσε σήμερα (7/04) να προειδοποιήσει ότι σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο ξέσπασμα της πανδημίας στιος προσεχείς εβδομάδες και συγκεκριμένα πριν από τη διοργάνωση, τότε τα νούμερα θ΄ αλλάξουν.

Να σημειωθεί ότι όλοι οι θεατές θα πρέπει να βρεθούν αρνητικοί στα τεστ που θα υποβληθούν λίγο πριν την έναρξη των αγώνων, ενώ θα πρέπει να τηρήσουν το αυστηρό πρωτόκολλο ασφαλείας εντός του σταδίου.

Η Εθνική Ολλανδίας θα δώσει στο Άμστερνταμ τους τρεις αγώνες της για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Οι «οράνιε» θα αντιμετωπίσουν στο πλαίσιο του 3ου ομίλου την Ουκρανία (13/6), την Αυστρία (17/6) και τη Βόρεια Μακεδονία (21/6). Στην ολλανδική πρωτεύουσα θα διεξαχθεί και ένας αγώνας για τη φάση των «16» στις 26 Ιουνίου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις