UEFA U-21 EURO 2023: «Λευκή» ισοπαλία της Ελλάδας με Κύπρο

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021 19:46
UPD:19:49
INTIME SPORTS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Με «λευκή» ισοπαλία έληξε ο αγώνας των Εθνικών Ελπίδων Ελλάδας και Κύπρου, για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2023, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η Ελλάδα μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 8ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όμως το σουτ του Φώτη Ιωαννίδη, βρήκε στο δοκάρι του Κίττου.

Ένα λεπτό μετά ο Εμμανουηλίδης «πάτησε» στο όριο της περιοχής από δεξιά και σούταρε, όμως ο Κίττος μπλόκαρε και στο 36΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ευκαιρίες στο ίδιο λεπτό, αρχικά με τον Ναούμ (μπλόκαρε ο Μανδάς) κι εν συνεχεία με τον Κακουλή, που αστόχησε. 

Στο δεύτερο μέρος η Κύπρος μπήκε με μεγαλύτερη ένταση και στο 50΄ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως το πλασέ του Κωστή αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Μανδά, που κράτησε το «μηδέν» για την ελληνική άμυνα.

Στο 60΄ ο Τσαούσης επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Κίττο με μακρινό, «σκαστό» σουτ, όμως ο γκολκίπερ της Κύπρου απομάκρυνε σε κόρνερ.

Έξι λεπτά αργότερα ο Κίττος έκανε την απόκρουση του αγώνα, σε εξ επαφής προσπάθεια του Εμμανουηλίδη, ενώ στο 88΄ ο Πινακάς, μέσα απ΄ την περιοχή, έπιασε ωραίο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ απ’ τα δοκάρια της Κύπρου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις