Τσιτσιπάς: «Ποτέ δεν είναι εύκολο απέναντι στον Σάσα»

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 10:29
UPD:10:34
REUTERS/JAIMI JOY
A- A A+

Ανυπομονεί για τον τελικό του Abierto Mexicano ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπου θα βρει απέναντί του τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Κυριακή ξημερώματα στις 05:00 ώρα Ελλάδας).

Ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη του επί του Ιταλού, Μοσέτι, στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του τουρνουά, τόνισε ότι περιμένει με αγωνία το ματς με τον Γερμανό: «Αγώνες όπως αυτός είναι πολύ σημαντικοί και χαίρομαι που παίζω καλά», δήλωσε αρχικά ο Τσιτσιπάς και πρόσθεσε:

«Το Ακαπούλκο με έχει αγκαλιάσει πολύ και οι φίλαθλοι μου έδωσαν αγάπη και υποστήριξη. Σίγουρα θα δούμε πολλά με τον Λορέντζο στο μέλλον, έχει ένα υπέροχο backhand και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Έδειξε το επίπεδό του αυτή την εβδομάδα.»

Απέναντι στον Ζβέρεφ το νο5 της παγκόσμιας κατάταξης μετρά 5 νίκες και μόλις μία ήττα στις έξι αναμετρήσεις που έχουν συναντηθεί στο παρελθόν. 

Είχε ηττηθεί από τον Γερμανό σε επίπεδο ATP Tour το 2018 στην Ουάσινγκτον, αλλά από κει και πέρα μετρά 5 νίκες με πιο πρόσφατη αυτή στο ATP Cup 2020.

Πώς περιμένει ο ίδιος τον τελικό της Κυριακής; «Ανυπομονώ πραγματικά για τον αγώνα. Ο Σάσα είναι αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν και δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις μαζί του. Είμαστε και οι δύο "πεινασμένοι) και ταυτόχρονα πολύ ανταγωνιστικοί.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις