Στο χάος η Σάλκε, απολύθηκε όλη η αθλητική ηγεσία

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 14:46
UPD:14:56
Action Images via Reuters/LEE SMITH
A- A A+

Μία ημέρα από ένα νέο ταπεινωτικό σκορ (1-5) στη Στουτγκάρδη, η άλλοτε κραταιά Σάλκε παραδόθηκε στο... απόλυτο χάος, προχωρώντας σε μαζικές απολύσεις.

Μετά την εξέγερση των παικτών εναντίον του προπονητή και το νέο αγωνιστικό χαστούκι στην Μπουντεσλίγκα, η διοίκηση προχώρησε στην τρίτη απόλυση προπονητή την τρέχουσα σεζόν, με τον 66χρονο Κρίστιαν Γκρος να αποχωρεί ύστερα από μόλις δύο μήνες και μία νίκη.

Και όχι μόνο: ο αθλητικός διευθυντής Γιόχεν Σνάιντερ, του οποίου η θητεία έληγε το καλοκαίρι, ακολούθησε, μαζί με το συντονιστή των «βασιλικών μπλε», Σάσα Ρίτερ, τον διευθυντή ποδοσφαίρου Γιόχεν Σνάιντερ, τον βοηθό του Γκρος, Ράινερ Βίντμαϊερ και τον υπεύθυνο αποκατάστασης, Βέρνερ Λόιταρντ.

Η ευθύνη της ομάδας περνά πια ως το τέλος της χρονιάς στον Πέτερ Κνέμπελ, τον οποίο θα συνδράμουν οι τεχνικοί της ομάδας Κ-19, Νόρμπερτ Έλγκερτ και Μάικ Μπίσκενς, ενώ την καθοδήγηση της ανδρικής ομάδας ως το τέλος της σεζόν θα έχει ο προπονητής της Κ-23, Γκέραλντ Ασαμόα.

Με μόλις 9 βαθμούς σε 23 αγώνες οι «βασιλικοί μπλε» είναι ουραγοί στο πρωτάθλημα και κατευθύνονται ταχύτατα προς τη Β΄ Εθνική, εξ ου και οι αλλαγές με το βλέμμα στο καλοκαίρι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις