Στην αποστολή για Ολλανδία ο Παπασταθόπουλος

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 14:30
UPD:14:39
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, για τον αγώνα ρεβάνς της Πέμπτης με την Αϊντχόφεν, στο πλαίσιο της φάσης των «32» στο Europa League.

Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» υπέστη κάκωση/διάστρεμμα δεξιάς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης την Κυριακή στον αγώνα με τον Άρη, σε προσπάθεια να αποσοβήσει έναν άμεσο κίνδυνο για την εστία της ομάδας του.

Ο «Πάπα» ξεκίνησε θεραπευτική αγωγή μήπως προλάβει να είναι έτοιμος για την πολύ σημαντική αυτή αναμέτρηση, που θα στείλει τη μία από τις δύο ομάδες στις καλύτερες 16 της διοργάνωσης.

Ο Μαρτίνς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Παπασταθόπουλο, γι΄ αυτόν τον παίρνει μαζί του, αλλά το πιο λογικό σενάριο είναι να ξεκινήσουν ως δίδυμο στο κέντρο της άμυνας Σεμέδο και Μπα, με τον έμπειρο Έλληνα διεθνή να χρησιμοποιείται μόνο σε περίπτωση ανάγκης. 

Την αποστολή του πρωταθλητή Ελλάδας, που θα πετάξει αύριο το πρωί για την Ολλανδία, αποτελούν οι, Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Χασάν κι Ελ Αραμπί.
 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις