Με ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Παρί ξαναρχίζει το Τσάμπιονς Λιγκ

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 11:21
UPD:11:27
REUTERS/Albert Gea
A- A A+

Το Τσάμπιονς Λιγκ ξαναμπαίνει από σήμερα (16/2) στη ζωή των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, με τις πρώτες μάχες των 16 ομάδων για πρόκριση στην προημιτελική φάση.

Το καλαντάρι που έχει καταρτίσει η UEFA περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις κάθε εβδομάδα, δύο κάθε Τρίτη κι άλλες τόσες την Τετάρτη.

Από το πρόγραμμα δεσπόζει το ζευγάρι Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν, που παίζουν απόψε (22:00) στο «Καμπ Νου».

Ο Λιονέλ Μέσι θα βρεθεί αντιμέτωπος απέναντι σε μια από τις λίγες ομάδες στον κόσμο που μπορούν να τον αποκτήσουν και η οποία αναμένεται ότι θα κινηθεί γι΄ αυτόν, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Οι Καταλανοί δείχνουν σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης, την ώρα που η γαλλική ομάδα εμφανίζει αγωνιστική αστάθεια και δεν θα έχει διαθέσιμους Νεϊμάρ και Ντι Μαρία, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, που επίσης θα ξεκινήσει στις 22:00, η Λειψία, ως τυπικά γηπεδούχος, θα αναμετρηθεί στο «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης με τη Λίβερπουλ.

Η UEFA αναγκάστηκε να αλλάξει την έδρα της συνάντησης λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που έχει επιβάλει η Γερμανία για ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις